Candy Crush Spelen & Downloaden (Stappenplan)

Iedereen houdt van stappenplannen. Ik ook en daarom heb ik er een voor je gemaakt.  Het is een stappenplan om Candy Crush te spelen en te downloaden, maar eigenlijk ook om de beste Candy Crush Saga Cheats van Nederland te gebruiken (tussendoor)!

Wat je al had zien aankomen is dat Candy Crush mijn favoriete spelletje is.  Ik speel het zo graag dat ik zelfs op de werkvloer af en toe naar de wc glip om een potje te doen.. Ik zit in 3 dagen al op 36 levels gehaald,  en dat vind ik een knappe prestatie van me.  Maar ja, dat is dus ook voornamelijk te wijten aan het feit dat ik een verslaafde Candy Crush gamer ben.  Shame on me!

3 strategieen voor Candy Crush verslaafden!

Voordat ik je uitleg hoe je Candy Crush kunt downloaden, wil ik beginnen met hoe je Candy Crush MOET spelen.   Ik zal je even kort uitleggen waarom ik deze volgorde hanteer. Zodra ik je laat zien waar je candy crush kan downloaden, ga je direct van de site af en kom je nooit meer terug.  Je mist dan duidelijk de 3 belangrijkste strategieen om candy crush te spelen (waarvoor je me later nog uitgebreid wilt bedanken!).  Daarom kies ik ervoor je eerst kennis te laten maken met deze strategieen alvorens ik je wegstuur om te gaan downloaden wat je al eerder had moeten downloaden: Candy Crush Saga van King!

Je kunt hier zien  hoe je Candy Crush Saga kan hacken!

Dat is misschien de beste manier om ‘t even te zeggen, zodat ik de cheaters onder ons alvast wegfilter en alleen te maken heb met mensen die met goede strategieën deze game willen winnen (zoals het natuurlijk hoort!!).

#1:   Raak nooit verslaafd als je Candy crush speelt!

Word nooit verslaafd.  Speel met mate, want je zult merken dat het een groot deel van je leven gaat beheersen als je het te veel toelaat.  Spelen op de wc, spelen op werk, spelen tijdens het uitgaan en spelen tijdens SEKS.  Geloof me,  wees voorzichtig of je wordt een Candy Crush verslaafde waar niemand iets aan heeft!

#2:   kies altijd voor het doel en niet voor de punten die haal je toch wel!

Als je candy crush speelt, kies dan altijd voor het doel.  Meestal is het doel om zoveel punten mogelijk te halen, doe dat dan. Maar meestal moet je gelatine wegspelen en focus je daar dan op.  Niet op het aantal punten doro NIET-gelatine snoepjes continu weg te spelen (want dan kom je in nood bij het aantal zetten).  Speel altijd om alle gelatines weg te spelen en 9/10x haal je dan met gemak het puntendoel!

#3:  Maak gebruik waar nodig van Candy Crush Saga Cheats

Zodra je in een bepaald level komt waar je te lang blijft hangen, stop dan.  Haal wat cheats van het internet af en speel die level met behulp van die cheats anders zul jet e lang blijven hangen en dat is zonde.  SOmmige levels zijn nou voor sommige mensen zo moeilijk dat je ze nooit kunt halen (tenzij je candy crush zetten of hamers gaat kopen maar het kan dus goedkoper met gratis Candy crush saga cheats).

Candy Crush Saga Downloaden + Candy Crush Saga Cheats!

Het is nu tijd om candy crush saga te downloaden en daarbij inclusief  Candy Crush Saga Cheats.  Dit is precies en exact wat je nodig hebt (dus ga je gang!!).   Klik op de volgende link en ga naar de officiele Candy Crush Saga Cheats website en haal eruit wat je eruit kunt halen: Candy Crush Saga (download) en gratis Candy Crush Saga cheats.  Tot ziens!